De Nach van 't Limburgse Leed zoekt aanstormend talent!

Nach van 't Limburgse Leed komt dit jaar met iets nieuws: voor het eerst begint de programmering al in de middag! In samenwerking met café De Galerie krijgen aanstormende talenten een podium om Limburgse muziek te promoten en nieuw talent aan te moedigen om muziek te maken en met het publiek te delen.

We verzamelen (jonge) opkomende artiesten (singer/songwriters, bandjes, etc.) om in de middag op te treden bij café De Galerie. Iedereen (uit Limburg) kan meedoen door een kort filmpje in te sturen waarin ze een nummer ten gehore brengen in het dialect. Het enige en meest belangrijke criterium is dan ook dat de muziek in het dialect is. Iedereen mag meedoen, of je nou zelf Limburgse muziek maakt of covert, jong en oud, weinig of geen ervaring, het maakt allemaal niet uit! 

Uit de inzendingen selecteren we de meest veelbelovende artiesten en die nachtegaaltjes mogen dan optreden tijdens de 'Nach in de middaag'. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt besloten hoeveel artiesten de organisatie kan uitnodigen om op te treden.

Aanmelden kan via een privé bericht op Facebook of via deze pagina.