Volledige programma Nach van ’t Limburgse Leed bekend

Het volledige programma van de Nach van ’t Limburgse Leed is bekend. Zo zijn er optredens van Baroesjko, Minsekinder en Spik en Span. Het Getske van Gelök wordt verzorgd door Linda Zijlmans, de LuusterNach-artiest van dit jaar is Arno Adams. Hij treedt met zijn band op in Domani. De Witte wordt omgetoverd tot een vastelaovendkroeg, waar het project Vastelaovend Same! plaats zal vinden. Jos Hol geeft een afscheidsconcert in de Joriskerk en Christel van Rijn en Quinn Warmerdam presenteren zich tijdens de Nach als zangduo. Eerder werd al bekend dat de Janse Bagge Bend op het Houfpodium staat geprogrammeerd.

Afwisseling

Er is voor ieder wat wils tijdens het dialectmuziekevenement. De Nach begint al heel vroeg: ’s middags vindt een besloten optreden van Thei en Marij plaats voor bewoners van De Beerendonck, Linda Zijlmans komt in de middaguren zingen bij muziekwinkel Sounds. Daarnaast wordt de hele dag de Venlose 100 live uitgezonden vanuit de Locomotief, hier zullen gastartiesten aanwezig zijn.

’s Avonds wordt op het Houfpodium op de Markt als opwarmertje allereerst het beste uit de Venlose 100 gedraaid, waarna Christel en Quinn hun allereerste optreden als nieuw zangduo gaan geven. Vervolgens is er een lang concert van de Janse Bagge Bend. In Domani worden de Veldeke Oeuvre Priès en de Jo Erens Priès uitgereikt. Aansluitend vindt de LuusterNach plaats, met Arno Adams. In Hotel Wilhelmina worden drie bijzondere voorstellingen van Café Chantant gehouden. Dit muzikale moordspel zal besloten zijn, meer informatie over de kaartjes volgt binnenkort.

In het programma is te zien welke act waar optreedt en op welke tijdstip. Deze informatie is onder voorbehoud, eventuele wijzigingen zijn te vinden op onze website. De komende weken volgt over alle optredens (en dan met name over de projecten) meer informatie, onder meer in ons programmaboekje. Via de site en onze social media-kanalen zal worden gecommuniceerd wanneer het boekje verkrijgbaar is.